Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Stichting ESD Voorne Putten

(Electrische Shuttle Dienst) zoekt hulp!

Wil jij, net als wij, de mooiste plekjes op Voorne-Putten laten zien? Ben je gastvrij, representatief en wil je toeristen een warm welkom bieden? En ondersteun je daarmee ook meteen het onze ouderen project? Dan zijn wij vast op zoek naar jou!

 

Waarom zet Stichting ESD Voorne Putten

zich in voor de gratis shuttle service?

Stichting ESD Voorne Putten is een maatschappelijke Stichting die zowel letterlijk als figuurlijk verbindingen legt. In vervoer, maar ook op het sociale vlak.

Ga naar: DOELSTELLINGEN

 

Wie zoeken wij?

Shuttle chauffeurs/chauffeuses

Ben je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in het bezit van een rijbewijs BE? Als chauffeur op de Eco Shuttle rijdt je toeristen en rond. De te rijden route loopt vanaf de Tweede en eerste slag Rockanje, via het dorpshart, langs de natuurgebieden naar Citta Romana en Adventuredome. Een tweede Shuttle Dienst start daar en rijdt verder naar de vesting van Hellevoetsluis, winkelcentrum de Struytse Hoeck naar Historyland en visa versa.

 

Inschatting tijdsbelasting:

Op maandag rijdt de shuttle voor de ouderen.

Tijdens het zomerseizoen tussen 1 april en 1 oktober rijden we dagelijks tussen 9-19uur. We werken met twee shifts van elk 5 uur per dag. In het voor- en najaar starten we wat later of rijden we op afroep. Per vrijwilliger gaan wij uit van een minimale inzet van twee dagdelen per week, in overleg en volgens een vooraf gemaakt rooster.

 

Gastheer/vrouw

Ben je begaan met ouderen en vindt je het een uitdaging om uitjes te regelen en te begeleiden? Staat zorgzaamheid hoog in het vaandel? Misschien kun jij ons dan helpen om de uitjes voor ouderen in goede banen te leiden. Elke week mogen bewoners van bejaardenhuizen op Voorne-Putten met ons mee op stap. Uiteraard moet dit tot in de puntjes worden voorbereid, zodat de ouderen een onvergetelijke dag beleven! Durf jij die uitdaging aan?

 

Inschatting tijdsbelasting:

Op maandag vinden de uitjes plaats, maar ook de planning neemt wat tijd. Wij gaan uit van een minimale beschikbaarheid van twee dagdelen in de week. In overleg en volgens een vooraf in te vullen rooster.

 

Wat bieden wij:

• Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers

• Het opdoen van veel nieuwe contacten

• De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen (werkervaring)

• Een goed gevoel door je omgeving te promoten

• Een goed gevoel door onze ouderen een fijne dag te bezorgen

 

Interesse?

Heb je interesse in bovengenoemde functie, meld je dan vrijblijvend aan op: info@shuttledienst-voorneputten.nl of bel 06-53153279. Onze coördinator Marc Strookman neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

DESIGN XPRESSIONS © 2016 | Privacy Policy