Op stap voor een onvergetelijk dagje uit!

onze ouderen

Veel ouderen vereenzamen. Ze zijn minder mobiel en gaan niet zo snel meer de deur uit, vaak omdat het eigen vervoer vaak niet meer voor handen is. Als het lopen steeds moeilijker gaat, kunnen ze niet zomaar meer op stap. Zij willen niets steeds dezelfde personen om hulp vragen met als resultaat dat ouderen dag in dag uit thuis zitten, vaak zonder iemand te zien.

 

Genieten

Stichting ESD Voorne Putten vindt dat dat anders kan! Af en toe een praatje maken, iets gezelligs doen of helpen met de boodschappen kunnen al zorgen dat onze ouderen zich wat minder eenzaam voelen. Door het meegaan met een uitje leren ouderen nieuwe mensen kennen en kunnen zij weer genieten van vaak onvergetelijke momenten.

 

Op stap met de eco shuttle

Stichting ESD Voorne Putten zet zich graag voor onze gouden generatie in! Elke maandag organiseren wij een uitje waar bewoners van de bejaardenhuizen op Voorne-Putten zich voor kunnen inschrijven. We maken een gezellig toertje met de eco shuttle en bezoeken één van onze partners voor een kopje koffie, een activiteit of een rondleiding.

 

Dankzij donaties en de sponsoring van onze partners kunnen wij het mogelijk maken om een gewone maandagmiddag om te toveren tot een onvergetelijk dagje uit!

Ga naar: DONEERPAGINA

Ga naar: PARTNER WORDEN

Ga naar: VRIJWILLIGER WORDEN

DESIGN XPRESSIONS © 2016 | Privacy Policy