doelstelling ST. ESD Voorne Putten

Waarom zet Stichting ESD Voorne Putten zich in

voor de gratis shuttle service?

1. Gratis vervoer: Voorne-Putten biedt zee, verschillende stranden, natuur, historie, winkelcentra en gezellige stadskernen. De zomershuttle biedt de 1 miljoen overnachtende toeristen en geschat 1 miljoen dag toeristen die Hellevoetsluis (450.000*) en Rockanje (550.000*) jaarlijks bezoeken een warm welkom. Door een rit met de eco-shuttle kunnen zij op een laagdrempelige manier veel meer zien, beleven en ervaren op ons mooie eiland!

Ga naar: Route

 

2. Maatschappelijke doelstelling: Met de inkomsten van het project worden wekelijks uitjes georganiseerd voor ONZE ouderen op Voorne-Putten. Met een derde shuttle (max. 28 personen) worden zij wekelijks op toerbeurt getrakteerd op een rit door de prachtige omgeving en worden de ouderen bij een van onze partners warm ontvangen voor een gezellige middag. Zo strijden wij samen tegen de eenzaamheid! De shuttle rijdt daarnaast met inzet van betrokken en kundige vrijwilligers die het maatschappelijke project een warm hart toedragen! Zo maakt de stichting zich sterk voor onze maatschappij!

Ga naar: onze ouderen

DONEER VOOR DIT DOEL!

 

3. Milieubewust: De eco-shuttle is volledig milieuvriendelijk en wordt aangedreven door de op groene stroom opgeladen batterij packs. Duurzame energie van de zon, de wind en de getijden van de zee. Een stichting met hart voor de natuur! Geïnspireerd door de prachtige natuur die Voorne-Putten ons te bieden heeft draagt de Stichting het milieu een warm hart toe.

Ga naar: Eco shuttle & milieu

*Bron Toeristenbelasting Hellevoetsluis en Rockanje

 

DESIGN XPRESSIONS ┬ę 2016 | Privacy Policy